Skann dokumenter og legg dem til i appen

1. Lås opp hvelvet ved å angi hovedpassordet og trykk på Lås opp.

Hvis enheten din kjører Android 6.0 eller senere, støtter autentisering med fingeravtrykk, og dette er aktivert i appinnstillingene, kan du bruke denne funksjonen for å låse opp hvelvet istedenfor å angi hovedpassordet.

2. Trykk .
  3. Velg Ta et bilde.

Hvis det vises et varsel, gir du Kaspersky Password Manager de nødvendige tillatelsene.

Kameravinduet åpnes.

Bruk av tredjeparts kameraprogramvare for å legge til bilder i Kaspersky Password Manager kan være utrygt. Bilder tatt med slik kameraprogramvare vises i enhetens galleri og kan gi tilgang til inntrengere. Bruk tredjeparts kameraprogramvare på egen risiko.

4. Ta et bilde av den første siden i dokumentet.
  5. Trykk på Legg til flere bilder for å slå dem sammen i én PDF-fil app-vinduet.

Kameravinduet åpnes.

6. Ta et bilde av den neste siden i dokumentet.
  7. Gjenta trinn 5 og 6 for alle sidene i dokumentet.
  8. Rediger dokumentets navn om nødvendig og legg til en kommentar.
  9. Trykk Lagre som PDF.

Det nye dokumentet blir lagt til i hvelvet.

Toppen av siden